Постійна комісія міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва та охорони природи

11.10.2024

Засідання комісії відбудеться 16 жовтня 2024 року о 14-00 год.

Порядок денний:

1.Про включення до переліку земельних ділянок водного фонду в комплексі з розташованими на них водними об’єктами ( ставками ) для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) на території Колодіївської сільської ради .

2.Про проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом ( ставком) пл.8,7300 га кадастровий номер 6124683600:03:001:0345 в межах с Панасівка Тернопільського р-ну,Тернопільської обл.

3. Про проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом (ставком) пл. 6,2800 га кадастровий номер 6124683600:01:001:1287 за межами с Панасівка Тернопільського р-ну,Тернопільської обл.

4. Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1872 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Новосілка вул.Л.Українки ,52 , гр.Гиса Стефанії Миколаївни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

5. Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1391 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Поділля вул.Центральна ,13 , гр.Тантала Олександри Петрівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

6. Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Старий Скалат вул.Вербова ,2 , гр.Гайдамаха Павла Зіновійовича в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

7. Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Остап'є вул.Кривляни ,108 , гр.Цюцик Ірини Богданівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність. .

8. Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1465 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Остап'є вул.Мазури ,62 гр.Рибак ГанниПетрівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

9. Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Старий Скалат вул.Бульварна ,7 гр.Герцунь Галини Тарасівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

10.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1000 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в м.Скалат вул.Грушевського 84а , гр.Хлистун Оксани Іванівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

11.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Старий Скалат вул.Грабинна ,15 , гр.Бомок Марії Василівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

12.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1000 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в м.Скалат Тернопільськогорайону Тернопільської області , гр.Маліновської Лідії Степанівни в межах населеного пункту .

13.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1006 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Поділля вул.Центральна ,42 , гр.Гурського Михайла Григоровича в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

14.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Зарубинці вул.Незалежності ,63 , гр.Шеремета Марії Василівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

15.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1911 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Городниця вул.Дружба ,36 , гр.Поруцької Наталії Павлівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

16.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2400 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Новосілка вул.Шваби ,11 , гр.Турчин Станіслави Михайлівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

17.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2300 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Новосілка вул.Шваби ,11а , гр.Мушинської Наталії Петрівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

18.Про затвердження технічної документацї із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,1559 га.-для будівництва , та обслуговування жилого будинку , господарських будівель , та споруд в с.Новосілка вул.Вигін ,5, гр.Турчин Наталії Йосипівни в межах населеного пункту та передачу земельної ділянки у власність.

19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності за кадастровим номером 6124684600:01:002:0086 для подальшого продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) площею 0,5000 га ., для ведення товарного сільськогосподарського виробництва , яка розташована за межами населеного пункту с.Магдалівка на території Скалатської міської ради Тернопільського району Тернопільської області.

20. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 07.12.2023 року площею 0,0505 га за кадастровим номером 6124610500:02:004:0263 в м.Скалат вул.Грушевського 10 , 10а .

21. Про внесення змін в рішення Скалатської міської ради №2349 від 06 жовтня 2023 року.

22. Про затвердження технічної документацї з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,5272 га.- для розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної енергії що надається в оренду АТ «Тернопільобленерго» для обслуговування ПС 110/35/10 кВ «Скалат» яка знаходиться за адресою с.Новосілка Тернопільського р-ну Тернопільської обл. (за межами населеного пункту).

23. Про затвердження технічної документації , та передачу в оренду земельних ділянок під проектними польовими дорогами ТОВ «МРІЯ ФАРМІНГ ТЕРНОПІЛЬ».

24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергорегулюючих підприємств , установ і організацій (для будівництва вітрової електростанції із встановленням 1(однієї вітрової турбіни) за межами населеного пункту с.Полупанівка Тернопільського району Тернопільської області.

25. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території у зв'язку із зміною цільового призначення земельної ділянки з метою розміщення , будівництва , експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергорегулюючих підприємств , установ і організацій (для будівництва вітрової електростанції із встановленням 1(однієї вітрової турбіни) за межами населеного пункту с.Полупанівка Тернопільського району Тернопільської області.

26.Про реєстрацію речового права земельних ділянок комунальної власності на території Скалатської міської ради.

Поділитися: