Запрошуємо учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни до профнавчання

24.09.2024

Служба зайнятості надає ряд послуг з професійного навчання дорослого населення. На сьогодні до 30 тисяч 280 грн можуть отримати на професійне навчання, перенавчання чи підвищення кваліфікації.

Зокрема триває експериментальний проєкт з організації профнавчання, де учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни мають на вибір майже 100 робітничих професій та 400 освітніх програм за різними напрямками, зокрема Digital, енергетика, будівництво, фермерство, підприємництво, «Керування БПЛА". Під час навчання є можливість проживання, компенсуються витрати на проїзд та проходження медогляду.

На сьогодні за скеруванням Підволочиського управління Тернопільської філії 8 учасників бойових дій уже скористалися даною можливістю. Із них 6 пройшли професійне навчання або підвищували свою кваліфікацію, 2 отримали направлення на професійне навчання та приступають до навчання 24 вересня 2024 року.

Також можна скористатися безкоштовними платформами онлайн-курсів: «Дія. Цифрова освіта», Освітній портал Державної служби зайнятості, Prometheus, Lingva skills.

Нові знання – нові можливості. Прагніть до вдосконалення своїх знань і умінь, опановуйте щось нове, аби бути конкурентоспроможними!

За більш детальною інформацією зверніться до Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості телефон: - (067) 2925632, Е-mall: pidvo_tr@dcz.gov.ua, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи на «гарячу» лінію у Тернопільському ОЦЗ за тел. 0635765756.

Поділитися: