На Тернопільщині є робота для будівельників

Будівництво є однією з найважливіших галузей народного господарства. В Україні працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є завжди.

Цьогоріч роботодавці подали у службу зайнятості Тернопільської області 110 вакансій для фахівців будівельної галузі. Більшість цих робочих місць вже укомплектована, проте на сьогодні будівельні організації краю мають 37 актуальних вакансій, з них:

22 – на спорудження житлових і нежитлових будівель,

11 - на спеціалізовані роботи (електромонтажні, штукатурні та інші роботи із завершення будівництва - встановлення столярних виробів, монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування),

4 - на будівництво споруд (доріг, автострад; споруд електропостачання та телекомунікацій, мостів).

Роботодавцям потрібні архітектор, головний інженер, інженери-будівельники, інженери-проектувальники, техніки будівельні, майстри будівельних та монтажних робіт, лицювальники-плиточники, мулярі, малярі, кранівники, екскаваторники, монтажники, бетонярі, слюсарі-сантехніки, шпаклювальники, штукатури, працівники на допоміжних та підсобних роботах.

Найбільше вакансій мають: ТОВ «С-Ф «ИВА», ТОВ «СК-Рембудреставрація» та ТОВ «Альянс Буд Груп».

Якщо Вас цікавить робота в будівельній галузі, але Ви не маєте потрібного фахового рівня, можна здобути бажану професію чи підвищити свою кваліфікацію за спрямуванням служби зайнятості Тернопільщини.

Шановні роботодавці! Від служби зайнятості за працевлаштування краян певних категорій - можете отримати компенсації, а також відшкодування коштів на облаштування робочого місця для людини з інвалідністю!

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

в Телеграм: "Робота на Тернопільщині", "Робота зараз. Державна служба зайнятості", «Вакансії! Тернопільська область»

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме:( http://surl.li/byovs )

Новини
У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно!
14.08.2024 16:17
На базі філій Тернопільського обласного центру зайнятості, їх відокремлених управлінь та відділів розпочинається надання послуг людям, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці, зокрема,…
На Тернопільщині є робота для будівельників
14.08.2024 16:16
Будівництво є однією з найважливіших галузей народного господарства. В Україні працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є…
Цікавлять будівельні професії? Навчайся! Звернись у службу зайнятості Тернопільщини!
14.08.2024 16:14
На підставі ваучерів на оплату навчання, що видають у місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості певним категоріям громадян, які не зареєстровані як безробітні і мають &nbsp…