З Новим Роком!

Дорогі жителі нашої громади!

Ми разом вступили в Новий 2024 рік.

Почнемо цей рік з чистої сторінки. Нехай від буде сповнений лише приємними моментами, нехай цей рік буде початком нових можливостей та великих досягнень.

Нехай відлуння минулого року принесе нам силу протистояти труднощам, а настання нового 2024 року – буде часом відновлення, росту та спільного вдосконалення.

Натхнення Вам, сили та наснаги у нових починаннях! Нехай усі Ваші задуми втіляться! Віри у власні сили та впевненості у кожному Вашому кроці. Здоров’я Вам та Вашим рідним, злагоди і благополуччя Вашим сім’ям.

Зичу Вам тепла вдома та миру в серцях, любові у кожній миті та невичерпної віри в щасливе майбутнє, щоб разом ми могли побудувати краще майбутнє. Спільно знаходити красу в маленьких радощах та сили в об'єднанні, бо саме в цьому сила нашого невгамовної духу.

Низький уклін нашим захисникам! Завдяки Вам ми маємо надію в завтрашній день. Нехай Господь Бог оберігає Вас та Ваші сім’ї. Віримо в нашу перемогу і швидке повернення кожного з вас до своєї домівки та рідних.

Слава нашим Героям!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!

З Новим роком Вас!

Новини
Повідомлення про застосування засобів захисту рослин з «02» травня 2024 року по «04» травня 2024 року
01.05.2024 10:19
З метою : Дотримання відповідальності і відкритості перед місцевими жителями; Виконання положень нормативно-правових документів, регулюють використання Засобів захисту рослин (пестицидів,…
700 тис гривень на ідеї мешканців – у Скалаті запрацював Громадський бюджет!
01.05.2024 10:15
Скалат приєднується до спільноти прогресивних громад, які використовують Громадський бюджет. Це означає, що тепер жителі можуть подавати свої проекти зміни в громаді, а ті з них, які наберуть…
Фінансова підтримка роботодавців
23.04.2024 16:55
Інформація про державні програми фінансової підтримки роботодавців, які облаштовують місця для ветеранів війни з інвалідністю: Суть програми полягає в працевлаштуванні людини з інвалідністю І або…