Продавці, кухарі, вчителі, водії, бухгалтери, - молоді фахівці Тернопільщини готові реалізовувати свій фаховий потенціал

12 серпня – Міжнародний День молоді та День молоді в Україні. Сьогоднішня молодь - майбутнє розвитку нашої держави, усіх сфер економіки та життєдіяльності суспільства.

Служба зайнятості Тернопільщини активно сприяє молодим жителям краю у тому, аби вони знайшли себе на ринку праці: свідомо та виважено обрали професію, здобули її, знайшли місця праці, реалізували свій фаховий потенціал.

Протягом січня-липня 2023 року 2,7 тис. осіб з числа молоді до 35 років (26,8% від загальної кількості) шукали роботу через службу зайнятості області.

Цьогоріч вдалося працевлаштувати 877 молодих громадян. 79 безробітних віком до 35 років за спрямуванням служби зайнятості пройшли професійне навчання. 41 молодого краянина було залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Зараз 515 безробітних з числа молоді продовжували пошук роботи через обласну службу зайнятості. Більшість з них мають професії: продавець, кухар, вчитель, водій, бухгалтер, стрілець, касир торговельного залу; за групами професій - працівники сфери торгівлі та послуг і професіонали. 9 безробітних до 35 років зараз проходять профнавчання.

З числа безробітних є 48 випускників ВНЗ і 24 - професійно-технічних закладів освіти.

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота на Тернопільщині"

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме:( http://surl.li/byovs )

Новини
Фінансова підтримка роботодавців
23.04.2024 16:55
Інформація про державні програми фінансової підтримки роботодавців, які облаштовують місця для ветеранів війни з інвалідністю: Суть програми полягає в працевлаштуванні людини з інвалідністю І або…
Отримай ваучер на оплату навчання за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів!
23.04.2024 10:57
У квітні 2024 року розпочинається перепідготовка за ваучером за професією слюсар з ремонту колісних транспортних засобів на базі Тернопільського фахового коледжу ТНТУ імені І. Пулюя. У плані…
Робота є! Квітневий топ вакансій та зарплат на Тернопільщині
23.04.2024 10:23
На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,4 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них, кожна п’ята - із заробітною платою вищою…