Прагнеш здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію? Отримай безоплатний ваучер!

Ваучер на навчання видається службою зайнятості деяким категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні і мають професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту.

Навчатися за ваучером можна за 70 професіями та спеціальностями сфер ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування, самостійно обравши професію чи спеціальність, заклад освіти у межах України та форму навчання: стаціонарну, заочну чи дистанційну.

Оплата ваучера здійснюється Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (26840 грн). Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.

Загалом, ваучерами на навчання вже скористалися 605 краян.

Ваучер на навчання - реальний шанс для громадян певних категорій здобути нові професійні знання, а для роботодавців - мати необхідний кваліфікований персонал!

За більш детальною інформацією зверніться до Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості телефон: +380672925632, стаціонарний телефон гарячої ліній: +380354322695, Е-mall: pidvo_tr@dcz.gov.ua, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) на «гарячу» телефонну лінію Тернопільського обласного центру зайнятості - 0635765756.

Корисні посилання:

Як отримати ваучер на навчання? (http://surl.li/feqeh )

Додаткова інформація про отримання ваучерів (https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery ).

Мапа навчальних закладів служби зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/map/mapa-specializaciy).

Перелік навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер

(https://mon.gov.ua/ua/ministerstvo/poslugi/licenzuvannya/perelik-navchalnih-zakladiv-yaki-mayut-pravo-zdijsnyuvati-diyalnist-u-sferi-vishoyi-osviti-ta-profesijno-tehnichnoyi-osviti-dlya-navchannya-v-yakih-mozhe-buti-vidanij-vaucher)

Графік формування навчальних груп (https://docs.google.com/document/d/1q2rBf9WISNFzYXiLQNBzIB9wl7y91LlnefMFMTOsFQk/edit#bookmark=id.3yoiuvt9k2uo).

Новини
Повідомлення про застосування засобів захисту рослин з 27 березня по 30 березня 2024 року.
27.03.2024 14:18
З метою дотримання відповідальності та відкритості перед місцевими жителями та виконання положень нормативно-правових документів, що регулюють використання пестицидів у сільськогосподарській…
Як укладається трудовий договір між працівником і роботодавцем
26.03.2024 15:58
Згідно з ст. 21 Кодексу законів про працю України трудовим договором є угода між працівником і роботодавцем (роботодавцем – фізичною особою), за якою працівник зобов’язується виконувати роботу,…
Оголошено конкурс з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правничої допомоги, в 16-ти областях України та місті Києві
25.03.2024 10:47
Відповідно до наказу Координаційного центру з надання правничої допомоги від 28.02.2024 р. № 100/аг «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної…