Підволочиськ. ТОВ "Надзбруччя хліб" пропонує роботу

На замовлення ТОВ "НАДЗБРУЧЧЯ ХЛІБ" відбувся виїзний міні-ярмарок вакансій, який організували фахівці Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Товариство займається виробництвом хліба та хлібобулочних виробів, має потребу у тісторобах, пекарях, формувальниках тіста, дріжджовиках, підсобних робітниках, електрику цеху, слюсарю-ремонтнику та інших.

Про деталі працевлаштування розповіли начальник виробництва Олександр Юхимчук та завідувач лабораторії Дарина Солтис. Вони розповіли про вимоги до претендентів, умови праці та її оплати, яка залежить від складності та обсягів роботи; бонуси та доплати; можливості навчання безпосередньо на виробництві.

Шукачі роботи ознайомились з виробництвом, а ті з них, хто зацікавився пропозиціями праці, поспілкуватись з роботодавцем з питань подальшого працевлаштування.

Також, у рамках заходу заступник начальника управління - начальник відділу кар’єрного консультування Ірина Гнат та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Підволочиського управління ОЦЗ Наталія Походило обговорили з інспектором кадрів ТОВ Оксаною Юхимчук можливості отримання компенсацій за працевлаштування різних категорій громадян, акцентували увагу на компенсації за облаштування робочого місця у разі працевлаштування людини з інвалідністю І або ІІ групи.

Новини
Підволочиськ. ТОВ "Надзбруччя хліб" пропонує роботу
30.08.2024 11:06
На замовлення ТОВ "НАДЗБРУЧЧЯ ХЛІБ" відбувся виїзний міні-ярмарок вакансій, який організували фахівці Підволочиського управління Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості. …
Підволочиськ. Первинна підтримка ВПО у кризових ситуаціях
30.08.2024 11:05
У Підволочиському управлінні Тернопільської філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся семінар для внутрішньо переміщених осіб. Провідний фахівець з питань зайнятості Людмила…
Отримай ваучер на оплату навчання за професіями «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельні»!
30.08.2024 11:05
У вересні–жовтні 2024 року можна пройти перепідготовку за ваучером за професіями «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельні» на базі Тернопільського обласного комунального навчально…