Хто на Тернопільщині найбільше шукає роботу у серпні 2024 року?

2,7 тис. жителів Тернопільщини шукають роботу за сприяння місцевих підрозділів обласного центру зайнятості.

78% зареєстрованих безробітних - жінки, кожен четвертий – молодь віком до 35 років, 48% – жителі сільської місцевості, третина - люди, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 22% - переселенці.

Більшість безробітних - працівники сфери торгівлі та послуг (528).

Найменше серед безробітних є робітників сільського господарства.

До слова, найбільше пропозицій роботи є для водіїв, кухарів, швачок, продавців, вантажників, бухгалтерів, слюсарів, охоронників, пекарів. Також постійно потрібні лікарі різних спеціалізацій та медперсонал.

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

"Робота зараз. Державна служба зайнятості".
Чат-бот: @DCZWorkNowBbot або https://t.me/DCZWorkNowBbot
Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .
"Робота на Тернопільщині"
Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot
Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region
Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)
Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)
Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.
Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме: http://surl.li/byovs

За детальнішою інформацією звернися у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. 0635765756.

Новини
У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно!
14.08.2024 16:17
На базі філій Тернопільського обласного центру зайнятості, їх відокремлених управлінь та відділів розпочинається надання послуг людям, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці, зокрема,…
На Тернопільщині є робота для будівельників
14.08.2024 16:16
Будівництво є однією з найважливіших галузей народного господарства. В Україні працівники більше 200 професій задіяні у спорудженні будівель різних видів і призначення. Попит на таких фахівців є…
Цікавлять будівельні професії? Навчайся! Звернись у службу зайнятості Тернопільщини!
14.08.2024 16:14
На підставі ваучерів на оплату навчання, що видають у місцевих підрозділах Тернопільського обласного центру зайнятості певним категоріям громадян, які не зареєстровані як безробітні і мають &nbsp…